Klimaløsninger – kom til festivalen

Udeblivelsen af FN’s klimakonference i december 2017 førte til 2018 Bonn Climate Change Conference, som opfordrede til handling mod klimaændringer. Der er behov for, at hver og en af os passer på jordens klima.

En kommende begivenhed vil være vært for en endagsfestival om klimaløsninger, der bringer folk sammen for at lære om den seneste udvikling på området og tage konkrete handlinger.

Klimaløsninger: Mens regeringer arbejder på at finde løsninger til global opvarmning, er der stadig meget arbejde at gøre. Festivalen vil give folk mulighed for at lære om den seneste udvikling på dette område, møde ligesindede og tage konkrete handlinger.

Jordens klima er i øjeblikket i en alarmerende tilstand. Det er blevet varmere og varmere i de sidste tre årtier, og videnskabsmænd forudser, at i år 2100 vil den globale opvarmning udgøre en alvorlig trussel mod menneskets eksistens.

For at hjælpe med at tackle problemet har mange lande iværksat forskellige klimaændringsinitiativer. Nogle lande har påtaget sig at skride til handling, som Kina har gjort med sin svimlende investering i vedvarende energi, mens andre har etableret store festivaler for at øge bevidstheden om problemet.

Den britiske Glastonbury-festival er et sådant eksempel på en handlingsplan til bekæmpelse af klimaændringer – en ugelang begivenhed, hvor musikelskere kan blive involveret i alt fra solpaneler til genbrug samt workshops og demonstrationer om, hvordan de også kan reducere deres CO2-fodaftryk .

Den 22. september 2018 var Indianapolis Motor Speedway fyldt med en travl skare af mennesker. Arrangementet var vært for 45.000 mennesker og var gratis at deltage. Men hovedattraktionen var ikke det, der foregik på banen; det skulle ud i skoven uden for banen.

Earth Day Festival i Eagle Creek Park fandt sted i lørdags for at øge bevidstheden om klimaændringsløsninger såsom at reducere kulstofemissioner og bevare naturressourcer.

Festivalens arrangører opretter aktiviteter omkring fire forskellige miljøvenlige temazoner med spil, kunst og udstillinger af miljøisme. Et område omfattede en storstilet kunstinstallation, der brugte vindkraft til at animere et stort stykke stof, der afbildede billeder af Jorden gennem tidsperioder både tidligere og nu. Denne installation er blot et eksempel på, hvordan klimaændringer kan håndteres

Kom til festivalen og lær, hvordan du kan gøre en forskel i CO2-reduktion.

Jordens klima ændrer sig, og det er vi også. Festivalen bliver en anledning for os til at tale om, hvordan vi alle kan tage et skridt hen imod at gøre jorden bedre for vores fremtidige generationer.

NO2, CO2, Ozon – det er blot nogle få af de skadelige stoffer, der skader vores planet. Festivalen er også en anledning for os til at tale om, hvad vi kan gøre for at reducere vores CO2-fodaftryk, og en af disse ville være at blive vegetar eller vegansk.

Jordens dag er blevet fejret siden 1970. Det er en dag, der er beregnet til at fremme miljøbevidsthed og opmuntre folk til at beskytte planeten ved at genbruge, reducere energiforbruget og meget mere.

Earth Day-festivalen er en årlig begivenhed, der finder sted i april. Det er organiseret af globale samfund af borgere og ikke-statslige organisationer med det formål at øge bevidstheden om klimaændringer og fremme løsninger til at vende dem.

Efterhånden som den globale opvarmning bliver et problem for alle levende ting på jorden, er der mange, der leder efter klimaløsninger for at redde dem fra skade. Festivalen byder på tre forskellige områder, hvor folk kan tage hen: musik, kunst eller teknologi, hvor de kan lære om forskellige måder, de kan bidrage til at løse klimaændringer gennem bæredygtig praksis som vedvarende energiproduktion eller byggepraksis, der reducerer deres CO2-fodaftryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts